ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2004
Εκτύπωση

Νιώθω την ανάγκη μέσα από τη στήλη αυτή να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς, που πάντα με τη ζεστή παρουσία τους στηρίζουν έμπρακτα τις εκδηλώσεις μας και σε κάθε ευκαιρία γεμίζουν ασφυκτικά τη θεατρική αίθουσα «Γ. Μπόμπολας» του Συνδέσμου μας.

 
ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2003
Εκτύπωση

AYTA ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΛΑ .... ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Πέρασε ήδη το πρώτο εξάμηνο τις νέας διετούς θητείας του Συμβουλίου μας και αντί για πρόχειρο απολογισμό, θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε για κάποια μικρά γεγονότα που συνήθως γίνονται και ίσως δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία.

α) Επιτέλους εκδόθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2003 και ήδη τοποθετήθηκε μέσα σε ειδικό πλαίσιο και αναρτήθηκε στο Σύλλογο η βεβαίωση πυροπροστασίας και πυρασφάλειας και για τις δύο αίθουσες του Συλλόγου μας, που τόσο καιρό καθυστερούσε και δεν είχε ολοκληρωθεί. Υποβάλλαμε την συμπληρωμένη αίτηση στις 19 Ιουνίου 2003, τρέξαμε, προσπαθήσαμε, ζητήσαμε κάποιες εξαιρέσεις και σε κάθε περίπτωση είμαστε πια παντελώς έτοιμοι για οποιαδήποτε δραστηριότητα και εκδήλωση, έχοντας πάρει όλα τα μέτρα ενεργητικής πυροπροστασίας που απαιτεί ο νόμος.

 
ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2003
Εκτύπωση

Βραβεύσεις συναποφοίτων

Κάποιες σκέψεις για αυτή την ιδέα που σιγά - σιγά γίνεται θεσμός.

Ολοι γνωρίζουν ότι για να φυτρώσει, για να καρποφορήσει μια ιδέα, μια καινούργια πρόταση, χρειάζεται πρώτα απ’ όλα χρόνο. Εμείς προτείναμε ήδη από πέρσι αυτή τη γέφυρα στο χρόνο των συναποφοίτων και συνεχίζουμε και φέτος με τις βράβευσεις των συναποφοίτων της χρονιάς 2003.

Συνηθίζαμε και παλαιότερα, σε προηγούμενα φύλλα της εφημερίδας, στα γραφεία του Συνδέσμου, στο σχολείο, να αναφερόμαστε πάντα και συνέχεια στην ίδια μόνο δημοσιευμένη σειρά από ιδιαίτερα επιφανείς απόφοιτους του σχολείου π.χ. Βαβανάτσος, Ξενόπουλος και μετά από το διάβασμα αυτών των 15 - 20 συναποφοίτων, όλοι λέγαμε, μα αυτός ο πίνακας πρέπει επιτέλους να συμπληρωθεί!!!

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 13 από 13